telefon ikon+36 20 266 9828 e-mail ikoninfo@lelekbuborek.hu facebook ikonfacebook

Lélekbuborék

blokk címe

blokk tartalma

Aktuális

„VISSZATEKINTŐ” MŰVÉSZETTERÁPIA FELNŐTTEKNEK

 

Kinek ajánljuk?

Elsősorban olyan felnőtteknek, akik már „bejárták az útjuk egy jó részét”, szeretnének visszatekinteni, és felkészülni a következő évekre, talán krízist, vagy válságot élnek át, talán kicsit elakadva érzik magukat az élet közepe felé haladva, akár azon túljutva.

 

Helyszín: Budapest, VIII. kerület, Baross utca 3. (a Kálvin térnél)

A foglalkozásokat vezeti: Almádi Krisztina, pszichológus, komplex művészetterapeuta

Időpontok: kb. kéthetente szombat délelőtt 9.00.-13.00. óráig (a tervezett időpontok: január 23., február 6. és 20., március 6. és 20., április 10. és 24., május 8. és 29., június 12., augusztus 28., szeptember 11. és 25., október 9., november 6. és 20., december 4. )

(Az időpontok a koronavírus-járvány okozta esetleges korlátozások miatt módosulhatnak.)

Jelentkezési határidő: 2020. december 30.

Részvételi díj: 7.000,-Ft/alkalom

A komplex művészetterápiával kapcsolatban (hogyan működik, hogyan telik egy alkalom) a www.lelekbuborek.hu weboldalon lehet részletes információkat olvasni.

 (Az alkalmazott módszertan nem tartozik az 1997. évi CLIV. törvény 103. § hatálya alá.)

A részvételhez nem szükséges semmilyen képzőművészeti képzettség vagy tehetség. Sőt, az a legjobb, ha még soha nem tanult rajzolni vagy festeni, az, aki szeretne részt venni a foglalkozássorozaton. Itt nem a végeredmény fontos, hanem a folyamat. A foglalkozásokon alkalom nyílik visszatekinteni olyan eseményekre, amelyek konfliktust okoztak, kellemetlen emlékként süllyedtek a lélek mélyére, és vissza-visszatérve még mindig fájdalmat okoznak.  Át lehet alakítani azokat a kapcsolatokat, amelyeket számunkra fontos emberekkel élünk vagy éltünk át, és konfliktusokkal terheltek, és erőt ehet gyűjteni azokból a kapcsolatokból, amelyek pozitívak, támaszt nyújtók.

A művészetterápia nagyon gyengéd, senkit nem kényszerít arra, hogy elmondjon, feltárjon olyasmit, amiről nem képes beszélni, a módszer enélkül is működik. Ezért szívből ajánljuk olyanoknak is, akik esetleg kudarcot éltek át verbális terápiás módszerekkel, vagy csak nem szívesen beszélnek önmagukról, de szeretnék jobban megismerni, megérteni önmagukat.

Jelentkezés és érdeklődés:

Almádi Krisztina

telefon: 20 266 9828

e-mail: almadi.krisztina@lelekbuborek.hu

 

További aktuális hírek, információk

helykitolto kép

Művészetterápia on-line

Az elmúlt egy évben bebizonyosodott, hogy on-line is jól tudjuk működtetni ezt a módszert, ezért szívből ajánljuk mindenkinek, aki szeretne egy kis erőt gyűjteni, támaszt találni a hétköznapokban

„ERŐGYŰJTŐ” MŰVÉSZETTERÁPIA FELNŐTTEKNEK

2021 január 12-től folytatódik a szeptemberben indult felnőtt művészetterápiás csoportunk. Az őszi-téli hónapok „befelé tekintése” után most a tavaszi erőgyűjtésen lesz a hangsúly.
helykitolto kép

A művészetterápia és a természet rendje

Hogyan kapcsolódik össze a természeti és kozmikus rend a lelkünkkel? Hogyan segíti a művészetterápia lelki egyensúlyunk helyreállását?
helykitolto kép

Első hónapok az iskolában

Új, a gyerekek képességeit és érdekeit szem elől tévesztő NAT. Hiányzó pedagógusok. Hat évesen, gyakran éretlenül iskolába érkező gyerekek. Lezáratlan óvódás évek. Koronavírus és karantén. Gyerekek, szülők és pedagógusok egyaránt szenvednek.

MŰVÉSZETTERÁPIA FELNŐTTEKNEK

Helyszín: BUDAPEST Kezdés: 2020.09.22.

MŰVÉSZETTERÁPIA FELNŐTTEKNEK

Helyszín: VÁC Kezdés: 2020.09.18.
helykitolto kép

Az élet nem állt meg

Az élet valójában nem állt meg a „karantén”, a kijárási korlátozások idején, csak kissé átalakult. Több kis kliensemmel, szülőkkel sikerült on-line eszközökkel is tartani a kapcsolatot, és ha ez nem is helyettesíti a személyes találkozásokat, talán kicsit segített. Közben a szülőkkel és gyermekkel folytatott beszélgetések során tanulságos kép bontakozik ki a szemünk előtt arról, hogy valójában hogyan viselik a gyerekek a koronavírus járvány miatti bezártságot. Arról most nem ejtek ...

Termékkereső

üzletünk nyitvatartása

H-K-Sze-Cs-P:
10:00-18:00

Szombat:
10:00-14:00

Vasárnap:
Zárva

Elérhetőségeink

Tel: 
+36 12 345 6789

E-mail:
XYZ@gmail.com

Üzletünk címe:
9999 Debrecen, Köves út 668. XI/105.

Facebook
https://www.facebook.com/XYZ/

telefon ikon+36 20 266 9828e-mail ikoninfo@lelekbuborek.hufacebook ikonfacebook