telefon ikon+36 20 266 9828 e-mail ikoninfo@lelekbuborek.hu facebook ikonfacebook

Lélekbuborék

blokk címe

blokk tartalma

Aktuális

Művészetterápia on-line

Az életünk rendkívül bizonytalanná vált. Van, aki elveszített családtagot, ismerőst, barátot, állást vagy az egészségét. Van, aki még nem, de fenyegetve érzi magát. Összeomlottak a világunk pillérei, nem bízunk már vezetőkben, tudósokban. Sokunknak nem maradt kapaszkodó. Nincs biztos pont.

Talán mégis van egy. Saját belső egyensúlyunk, saját belső középpontunk, amely mindig, mindenhol velünk van. Mindenkiben. Nem könnyű rátalálni, de bárki képes rá, ha kitartóan tesz érte.

A művészetterápia egy lehetséges út a belső biztonság és kiegyensúlyozottság megtalálásához.

Ahhoz, hogy rátaláljunk, le kell hámoznunk külső burkainkat, hiedelmeinket, téves ragaszkodásainkat, hamis viszonyulásainkat. A szembenézés nem könnyű, de a művészetterápia mindig csak addig megy, ameddig a lélek készenáll. Nincs kényszer, csak kíméletes és bensőséges kísérés az úton.

Az on-line konzultációk 60 percesek, a konzultáció díja 8.000,- Ft, illetve minden további megkezdett 15 perc 2.000,- Ft.

 

További aktuális hírek, információk

helykitolto kép

„VISSZATEKINTŐ” MŰVÉSZETTERÁPIA FELNŐTTEKNEK

"A nagy titok: úgy járni végig életutunkat, hogy ne kopjunk el. Erre az olyan ember képes, aki nem az embereket és a tényeket veszi számításba, hanem minden élményét önmagára vetíti vissza, és a dolgok végső okát önmagában keresi." (Albert Schweitzer) 2021. január 23-től művészetterápiás csoport indul felnőttek számára, aminek célja az életút bejárása. Januártól decemberig, a születéstől a halálig járjuk végig az élet állomásait, a gyermekkort, serdülőkort, felnőttkort, az életközép ...

„ERŐGYŰJTŐ” MŰVÉSZETTERÁPIA FELNŐTTEKNEK

2021 január 12-től folytatódik a szeptemberben indult felnőtt művészetterápiás csoportunk. Az őszi-téli hónapok „befelé tekintése” után most a tavaszi erőgyűjtésen lesz a hangsúly.
helykitolto kép

A művészetterápia és a természet rendje

Hogyan kapcsolódik össze a természeti és kozmikus rend a lelkünkkel? Hogyan segíti a művészetterápia lelki egyensúlyunk helyreállását?
helykitolto kép

Első hónapok az iskolában

Új, a gyerekek képességeit és érdekeit szem elől tévesztő NAT. Hiányzó pedagógusok. Hat évesen, gyakran éretlenül iskolába érkező gyerekek. Lezáratlan óvódás évek. Koronavírus és karantén. Gyerekek, szülők és pedagógusok egyaránt szenvednek.

MŰVÉSZETTERÁPIA FELNŐTTEKNEK

Helyszín: BUDAPEST Kezdés: 2020.09.22.

MŰVÉSZETTERÁPIA FELNŐTTEKNEK

Helyszín: VÁC Kezdés: 2020.09.18.
helykitolto kép

Az élet nem állt meg

Az élet valójában nem állt meg a „karantén”, a kijárási korlátozások idején, csak kissé átalakult. Több kis kliensemmel, szülőkkel sikerült on-line eszközökkel is tartani a kapcsolatot, és ha ez nem is helyettesíti a személyes találkozásokat, talán kicsit segített. Közben a szülőkkel és gyermekkel folytatott beszélgetések során tanulságos kép bontakozik ki a szemünk előtt arról, hogy valójában hogyan viselik a gyerekek a koronavírus járvány miatti bezártságot. Arról most nem ejtek ...

Termékkereső

üzletünk nyitvatartása

H-K-Sze-Cs-P:
10:00-18:00

Szombat:
10:00-14:00

Vasárnap:
Zárva

Elérhetőségeink

Tel: 
+36 12 345 6789

E-mail:
XYZ@gmail.com

Üzletünk címe:
9999 Debrecen, Köves út 668. XI/105.

Facebook
https://www.facebook.com/XYZ/

telefon ikon+36 20 266 9828e-mail ikoninfo@lelekbuborek.hufacebook ikonfacebook