telefon ikon+36 20 266 9828 e-mail ikoninfo@lelekbuborek.hu facebook ikonfacebook

Lélekbuborék

blokk címe

blokk tartalma

Magamról

Almádi Krisztina vagyok, szakpszichológus, komplex művészeti és meseterapeuta.

2004 óta dolgozom pszichológusként. 

Nagyszerű élmény és megtiszteltetés felnőtt klienseket végig kísérnem az önismeret, önelfogadás, és belső lényegük megtalálása felé vezető úton, akár egyéni, akár csoportos formában dolgozunk együtt. A csoportok ereje, az, ahogyan a tagok egymást tudják támogatni, segíteni minden alkalommal csodálattal tölt el, igyekszem facilitálni, bátorítani ezt a folyamatot. Egyéni kapcsolatban verbális és relaxációs, imaginatív technikákkal is tudok segítséget nyújtani.

Több, mint tíz éve dolgozom gyerekekkel, családokkal. A családi élet számtalan krízist, nehézséget tartogathat, ami gyakran megjelenik a gyerekek viselkedésében, iskolai teljesítményében. A családi múlt, a szülői minták, a környezet valós vagy vélt elvárásai komoly hatással lehetnek arra, ahogyan szülői szerepünket beteljesítjük.  Nehéz a változás, nem könnyű kilépni a mindennapok megszokott sémáiból, kudarcaiból, nehezteléseiből, veszekedéseiből. A gyerekekkel és szülőkkel folytatott közös munka azonban néhány hónap alatt meghozza a gyümölcsét, és hosszú távon stabilizálja a gyermek viselkedését és a szülő érzelmeit is.Nemcsak szakemberként, segítőként, hanem szülőként is ismerem ezt a folyamatot.

Pályám elején a Magyar Hospice Alapítványnál dolgoztam, van tapasztalatom a súlyos betegség, a halál elfogadásában, az azzal való megküzdésben, a gyász feldolgozásában.

Sok szeretettel és elfogadással várom a hozzám fordulókat!

Termékkereső

üzletünk nyitvatartása

H-K-Sze-Cs-P:
10:00-18:00

Szombat:
10:00-14:00

Vasárnap:
Zárva

Elérhetőségeink

Tel: 
+36 12 345 6789

E-mail:
XYZ@gmail.com

Üzletünk címe:
9999 Debrecen, Köves út 668. XI/105.

Facebook
https://www.facebook.com/XYZ/

telefon ikon+36 20 266 9828e-mail ikoninfo@lelekbuborek.hufacebook ikonfacebook