telefon ikon+36 20 266 9828 e-mail ikoninfo@lelekbuborek.hu facebook ikonfacebook

Lélekbuborék

blokk címe

blokk tartalma

Amiben segíteni tudunk...

A Lélekbuborék rendelőben felnőtt és gyermek klienseket, családokat is fogadunk.

Felnőttek számára életvezetési problémákban, nehéz döntésekkel szembesülve, családi, munkahelyi konfliktusok esetén is tudunk segíteni. .

Előfordulhatnak elakadások a személyiségfejlődésben. Mindenki életében vannak nagy fordulópontok, amikor különösen nehéznek tűnik továbblépni. Pályaválasztás - és -váltás, felnőtté válás, életközép, időskor, halál.

A veszteségek, a gyász elkerülhetetlen krízisei az életnek. Elfogadni, elengedni néha nehéz egyedül, különösen, ha fontos személyt veszítettünk el. Egy súlyos betegséggel való szembenézés hasonló megküzdést kíván.

A kapcsolatainknak is megvan a maguk fejlődési, változási üteme. A családi és párkapcsolati konfliktusok, krízisek is az életünk részei, a változás tudatos megélése, megfelelő kezelése komoly kihívás tud lenni.

Életünk egyik legnagyobb feladata a szülővé válás. Szinte minden édesanya küzd azzal a kérdéssel,hogy vajon jó anya-e? Jól neveli-e a gyermekét? Előfordul, hogy nem értjük, miért nem működik az, ami mindenki másnál működni látszik. Mit csinálunk rosszul? A válaszok néha a családi múltban rejlenek.

Sokan szenvednek megmagyarázhatatlan hangulatzavaroktól, szorongásos zavaroktól. A gyógyulást belül érdemes keresni, akár egyéni, akár csoportos terápia kereteiben.

Többféle módszertannal is dolgozunk, így személyre tudjuk szabni a terápiás folyamatot. Személyközpontú, non-direktív, verbális - beszélgetős - technikát és relaxációs, imaginatív, non-verbális technikákat is alkalmazunk problémától, személyiségtől függően. 

                                                                           

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk gyermekek nevelésével, viselkedésével, családi működéssel összefüggő nehézségek kezelésében. A gyermekek általában tünethordozók, csak a környezet, a családi kapcsolatok, a nevelőkhöz fűződő viszony és érzelmek összefüggéseiben lehet orvosolni a problémáikat. A szülőkkel közösen, velük szorosan együttműködve.

A gyermekeket ért veszteség és gyász feldolgozásában is gyakorlatunk van.  A család, a szülők, a környezet gyakran tehetetlenek érzi magát, amikor egy gyermeket komoly veszteség ér. Szívesen segítünk nem csak a gyermeknek, hanem a családnak is.

Rendszeresen indítunk szémélyiségfejlesztő, a lelki dinamikát beindító, kiegyensúlyozó művészetterápiás csoportokat.

                                                                          

Tevékenységünk a TEÁOR'08 8690 Egyéb humán-egészségügyi ellátás szakágazatába tartozik, ezen belül pedig TESZOR'08 Mentál-egészségügyi ellátás (nem egészségügyi szolgáltatásként) Szakmakód 869007

Termékkereső

üzletünk nyitvatartása

H-K-Sze-Cs-P:
10:00-18:00

Szombat:
10:00-14:00

Vasárnap:
Zárva

Elérhetőségeink

Tel: 
+36 12 345 6789

E-mail:
XYZ@gmail.com

Üzletünk címe:
9999 Debrecen, Köves út 668. XI/105.

Facebook
https://www.facebook.com/XYZ/

telefon ikon+36 20 266 9828e-mail ikoninfo@lelekbuborek.hufacebook ikonfacebook