telefon ikon+36 20 266 9828 e-mail ikoninfo@lelekbuborek.hu facebook ikonfacebook

Lélekbuborék

blokk címe

blokk tartalma

Aktuális

NYÍLT NAP

Szeretettel várjuk az érdeklődőket 2024 január 23-án 18.00 órakor egy bemutató foglalkozásra, ahol kipróbálhatják, megtapasztalhatják, milyen egy művészetterápiás foglalkozás. Alkalom nyílik arra, hogy személyesen oszlassuk el a kétségeket, hiszen sokan nem hiszik el, hogy semmilyen előképzettség vagy rajztudás nem szükséges a részvételhez, sőt, minél kevésbé képzett valaki, annál jobban működik a módszer. A résztvevők bepillanthatnak a csoport és a módszer elfogadó, támogató működésébe, átélhetik a spontán, ítélkezésmentes alkotás örömét, felszabadultságát.

A művészetterápiát azoknak ajánljuk, akik

- enyhe depresszióval, fásultsággal, lelki-energiahiánnyal küzdenek, mert a módszer segít beindítani az egészséges lelki áramlást, felszabadítja a belső energia tartalékokat,

- mélyebb önismeretre vágynak,

- nem szeretnek sokat beszélni, nem szeretnek mély önfeltárásba kezdeni, mégis keresik a lelki békét, a megnyugvást,

- pszichoszomatikus tünetekkel küzdenek (fájdalmak, allergiás tünetek),

és bármilyen egyéni pszichoterápiát kiegészítő módszerként, mert gyakran tapasztaljuk, hogy olyan impulzusok jelenhetnek meg egy-egy alkotásban, amelyek továbblendítik az egyéni terápia folyamatát.

A nyílt foglalkozás maximum 20.30-21.00 óráig tart, a résztvevők számától függően. Semmit nem szükséges hozni, minden eszközt biztosítunk. Minimum 4, maximum 8 résztvevővel szervezzük a foglalkozást.

A helyszín: Budapest XIII. Kassák Lajos utca 45-49.

Érdeklődni az info@lelekbuborek.hu e-mail címen, vagy a 20 266 9828 telefonszámon lehet.

Kérjük, hogy az alábbi űrlapon legyenek szívesek jelentkezni (az elérhetőségi adatokra azért van szükség, hogy a résztvevőkkel további részletes információkat tudjunk megosztani a foglalkozásról):

https://forms.gle/iHhTv1YWKoDNDXSP9

További aktuális hírek, információk

helykitolto kép

MŰVÉSZETTERÁPIÁS CSOPORT KISKAMASZOKNAK

Folyamatos csatlakozási lehetőség!
helykitolto kép

Tavaszi ébredés

Február végéhez közeledve egyre jobban vágyunk a tavaszi enyhülésre. A lélek is könnyebben nyílik meg ilyenkor, és töltődik fel energiával, élettel. Hogy ezt valóban és mélyen át tudjuk élni, hét alkalmas művészetterápiás foglalkozássorozatot indítunk a Lélekbuborék központban, ahová szeretettel várunk bárkit, aki nyitott a kreativitásra, a spontán alkotásra. A részvételhez nem szükséges semmilyen előzetes művészeti tanulmány, még tehetség sem, bőven elég a nyitottság.
helykitolto kép

Szülővé válni...

Február 2-án 10 alkalmas zárt csoport indul, ahol az szülői szerep forrásait, fejlődését, múltját, jelenét és jövőjét dolgozzuk fel, részben személyközpontú (beszélgetős), részben non-verbális (művészeti terápia) eszközöket felhasználva. AZ ELSŐ ALKALOM TÉRÍTÉSMENTES, a jelentkezők saját tapasztalatuknak megfelelően dönthetik el, elköteleződnek-e a csoport mellett (vonatkozik azokra is, akik korábban már jelentkeztek). Szívből ajánljuk a részvételt azoknak, akik úgy érzik, megrekedtek ...
helykitolto kép

Nyílt művészetterápiás csoport 2024-ben

2024-ben is folytatódik a nyílt művészetterápiás csoport felnőttek számára.
helykitolto kép

Karácsonyi ajándék ötlet

Tavaszi megújulás bérlet - lelki egyensúly és feltöltődés a művészetterápia segítségével.
helykitolto kép

MŰVÉSZETTERÁPIÁS CSOPORT KISKAMASZOKNAK

Szeretettel várunk 10-15 éves gyerekeket művészetterápiás csoportunkba!
helykitolto kép

Mi vár a halál után?

Ha nem is mondjuk ki, sokunkat foglalkoztat ez a kérdés. Mielőtt azonban választ kapnánk, szembe kell néznünk a haláltól, elmúlástól, gyásztól való félelmünkkel. A szorongásainkkal, melyek gyakran pánikrohamokban jelennek meg, a megélt veszteségeinkkel, mélyen eltemetett érzéseinkkel.
helykitolto kép

Felnőtt nyílt művészetterápiás csoport

2023 Szeptembertől folytatódik nyílt művészetterápiás csoportunk felnőttek számára, új helyszínen.
helykitolto kép

Gyermek nyílt művészetterápiás csoport

2023 Szeptembertől nyílt művészetterápiás csoportot indítunk alsó tagozatos gyermekek számára. 6-10 éves gyermekek jelentkezését várjuk.
helykitolto kép

A művészetterápia és a természet rendje

Hogyan kapcsolódik össze a természeti és kozmikus rend a lelkünkkel? Hogyan segíti a művészetterápia lelki egyensúlyunk helyreállását?

Termékkereső

üzletünk nyitvatartása

H-K-Sze-Cs-P:
10:00-18:00

Szombat:
10:00-14:00

Vasárnap:
Zárva

Elérhetőségeink

Tel: 
+36 12 345 6789

E-mail:
XYZ@gmail.com

Üzletünk címe:
9999 Debrecen, Köves út 668. XI/105.

Facebook
https://www.facebook.com/XYZ/

telefon ikon+36 20 266 9828e-mail ikoninfo@lelekbuborek.hufacebook ikonfacebook